Boek een kamer
Het arrangement bestaat uit:
  • 2 overnachtingen in een comfort kamer;
  • 2x ontbijt;
  • ontvangst met een hapje en een drankje;
  • 1x een viergangen diner op de 2e;
  • ‘D’ magazine.
Prijzen
jan/feb/nov/dec     € 185 per persoon
oktober                    € 217 per persoon
Het arrangement is, op basis van beschikbaarheid, oktober t/m februari boekbaar (m.u.v. vakanties en feestdagen). De prijs is gebaseerd op een comfort kamer voor 2 personen. Reserveren is mogelijk door te bellen naar 0118-715030 of stuur een e-mail naar info@byjuuls.nl. Of boek online. 
Herfst Winter gerecht

RESTAURANT

By Juuls eten is altijd een feestje! Boek het herfst/winter arrangement en geniet van een driegangen diner op een avond naar keuze. De bijzondere en eigenwijze gerechten maken van een diner By Juuls een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk hebben we onze wijn- en drankenkaart met even veel zorg samengesteld. Veel dranken hebben een biologische oorsprong. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten perfect aan bij de gerechten op onze kaart.

Meer informatie
Herfst winter arrangement

Wat te doen bij minder weer

Het kan wel eens tekeer gaan langs de Zeeuwse kust. Best lekker, uitwaaien, maar niet met een nat pak. Dan wil je activiteiten die met slecht weer ook leuk zijn. Je kunt overal in Zeeland terecht. Ok mee slecht weer bin je ier onder de pannen. klik op de link en lees tips voor overdekte uitjes in Zeeland!

Meer informatie