Welkom bij Juuls

Juuls Domburg is een plek om thuis te komen. We ontvangen je met veel plezier en maken het graag gezellig en comfortabel voor jou. Of je nu bij ons binnenstapt voor een lunch of diner of komt overnachten in één van onze hotelkamers. Binnen is het warm; je wordt gezien. Buiten is van alles te beleven. Domburg wordt niet voor niets geroemd als één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Hier is het goed vertoeven, in ieder seizoen, in iedere vakantie en met elk gezelschap.

Ons restaurant

Op ieder moment van de dag en in elk seizoen is ons restaurant een heerlijke plek om te vertoeven. Gastronomie en huiselijkheid komen hier perfect samen in de relaxte sfeer van warme kleuren, groene planten en gezellig knapperend haardvuur. Kom je voor een ongedwongen maaltijd of wil je juist culinair worden uitgedaagd? Wij serveren je graag de unieke combinatie van heerlijk eten, drinken, gezelligheid en even lekker ontsnappen aan de waan van de dag.

Kijk, voordat je de kaart bekijkt, even goed om je heen. Mocht je je nog afvragen waar de naam Juuls vandaan komt, dan weet je nu het antwoord. Juliana der Nederlanden inspireert ons. Ze wordt wel de monarch op de fiets genoemd of de vorstin naast de rode loper. Van alle Nederlandse vorsten is zij degene die het dichtst bij het volk stond. Ze was vorstelijk, maar wilde tegelijkertijd ook graag ‘gewoon’ zijn.

Slapen in het centrum van Domburg

De zee, het strand en de duinen oefenen al eeuwen grote aantrekkingskracht uit. Of je nu komt voor een weekendje weg of een vakantie aan zee, in Domburg, zo dichtbij zee, ontspan je direct. Adem de zilte lucht en luister naar het ritme van de branding. Laat je zintuigen prikkelen en voel de weldadige rust.

Onze hotelkamers en suites sluiten perfect bij dat gevoel aan. Hier kun je je heerlijk terugtrekken en genieten van een ongestoord verblijf. We hebben de kamers smaakvol en comfortabel ingericht.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.