Boek een kamer

Domburg

Juuls bevindt zich hartje centrum van Domburg, in de gezellige hoofdstraat. Hier is het zowel in de zomer, als in de winter een belevenis. Er zijn diverse restaurants, cafés en winkels en er worden jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd.

Strand

Het badstrand van Domburg staat in de top 11 van mooiste stranden van Zeeland en dat is niet voor niets. Het brede zandstrand loopt door tot aan Westkapelle en staat bekend om zijn karakteristieke paalhoofden, de strandcabines en de mondaine sfeer.

SPA Domburg

Op een steenworp afstand bevindt zich SPA Domburg. Deze wellness is gevestigd in Badhotel Domburg en hier ontdek je de weldadige kracht van Zeeland. Duizenden mosselschelpen, zandpatronen aan je voeten, oesters in bad en een ‘echte’ Noordzeestorm; op een unieke manier vind je hier het Zeeuwse DNA terug. Naast een exclusief aanbod aan sauna’s biedt SPA Domburg verschillende ontspanningsruimtes en een waterplein. Hiernaast heeft SPA Domburg een een ruim aanbod aan behandelingen voor lichaam, gelaat en nagels. Natuurlijk verzorgen ze ook uitgebreide lichaamsmassages, een aantal zelfs met een echt Zeeuws tintje. In SPA Domburg herontdek je de rust in jezelf. Bekijk voor meer informatie de website: www.spadomburg.nl. 

Gezonde badplaats

Domburg heeft de Badstatus. Een paar dagen in Domburg is dus niet alleen genieten, maar ook nog eens gezond!

De Manteling

Domburg grenst aan de Manteling, dit natuurgebied biedt bescherming tegen de soms felle zeewind. Het gebied reikt van Domburg tot Oostkapelle en is vrije natuur, dit betekent dat de natuur de vrije loop gelaten wordt. De Middelburgse elite bracht graag in de Manteling van Domburg de zomerseizoenen door vanaf de 17e tot de 19e eeuw. Vanaf de 20e eeuw werden veel huizen permanent bewoond. Vandaag de dag biedt de Manteling prachtige natuur-, wandel-, en fietspaden en stranden. Meer ontdekken over de Manteling? Dan is een bezoek aan Terra Maris zeker de moeite waard. Terra Maris is gevestigd naast Kasteel Westhove en biedt afwisselende tentoonstellingen aan.

Kunstenaars

Sinds de 19e eeuw is Domburg een bron van inspiratie voor diverse kunstenaars, zoals Jan Toorop en Piet Mondriaan. Dit doordat het heldere licht in Domburg schijnt zoals nergens anders.  Zo zijn er in het duingebied informatieborden op verschillende plekken die Mondriaan gebruikte om zijn schetsen te maken.

Deluxe tweepersoonskamer

Verblijven

Boek je overnachting bij Juuls!

Boek nu