Welkom bij Juuls Domburg

Juuls is een plek om thuis te komen. We ontvangen je met veel plezier en maken het graag gezellig en comfortabel voor jou. Of je nu bij ons binnenstapt voor een lunch of diner of komt overnachten in één van onze hotelkamers. Binnen is het warm; je wordt gezien. Buiten is van alles te beleven. Domburg wordt niet voor niets geroemd als één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Hier is het goed vertoeven, in ieder seizoen, in iedere vakantie en met elk gezelschap.

Koninklijke vibe

Onze naam Juuls is een knipoog naar de oorspronkelijke naam: Hotel Juliana. Stel je voor, zelfs Piet Mondriaan heeft hier overnacht. Net als tal van andere kunstenaars was hij verliefd op het ‘Zeeuwse licht’.  Wat dat is, laat zich moeilijk in één woord omschrijven: goud, pastel, zacht en helder schijnend. En magisch! Maar dat ontdek je ongetwijfeld zelf tijdens je verblijf in Domburg.

Onze hotelkamers en suites sluiten perfect bij dat gevoel aan. Hier kun je je heerlijk terugtrekken en genieten van een ongestoord verblijf. Elke kamer is smaakvol en comfortabel. Met prinses Juliana als inspiratiebron voor ons restaurant, herken je ook in elk van onze hotelkamers een vrouwelijke royal. We sluiten nauw aan bij het kleurenpalet van hun leven. Van rustige, bruine tinten en klassieke accessoires in kamer Emma tot groen-blauwe kleuren en een vleugje elegantie in hotelkamer Amalia.

Domburg heeft een levendig centrum

Je vindt Juuls in het levendige centrum van Domburg. Laat je verrassen door de eigentijdse keuze aan mooie boetieks en fijne restaurants. Heerlijk om langs te struinen en je onverwachts te laten verleiden tot een bijzondere aankoop. Met de sfeervolle buitenverlichting en de verwarmde terrassen is hier ook ‘s avonds nog volop leven en gezelligheid.

Kom zorgeloos genieten

Juuls maakt deel uit van Paviljoen Strand90 en Badhotel Domburg. Vanzelfsprekend ben je ook daar van harte welkom. Geniet van een drankje op het strand of kies voor een ontspannen dagje sauna in SPA Domburg. Zorgeloos genieten, daarom draait het. Overal waar we je mogen begroeten, zetten we alles op alles om het je naar de zin te maken. Dat is wat wij onder gastvrijheid verstaan.

Spa faciliteiten
Wil je gebruik van onze Spa faciliteiten neem eens een kijkje op www.spadomburg.nl.

Een keertje eten aan het strand?
Dat kan bij ons strandpaviljoen Strand90. Neem eens een kijkje op www.strand90.nl.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.