Boek een kamer
 • In ons hotel en restaurant kun je gratis gebruikmaken van Wi-Fi.
 • Tussen 09.00 uur – 10.00 uur ben je welkom voor het ontbijt.
 • Check-in is tussen 15.00 uur – 18.00 uur
 • Check-out is tussen 09.00 uur – 11.00 uur
 • In sommige hotelkamers is één extra kinderbed toegestaan. Dit dient altijd bij de reservering te worden aangevraagd en is niet op alle kamers mogelijk.
 • Wij hebben een parkeerplaats voor onze hotelgasten op 300 meter afstand van het hotel. Indien je op ons parkeerterrein wenst te parkeren, bedragen de kosten € 5,00 per auto per dag. Met een sleutel krijg je toegang tot onze parkeerplaats, deze kun je ophalen bij de receptie in ons restaurant. Bagage kun je dan meteen uitladen en krijg je uitleg hoe je bij onze parkeerplaats kan komen. Op de dag van aankomst kun je vanaf 13.00 uur parkeren en op de dag van vertrek kun je je auto laten staan tot 12.00 uur.
 • Huisdieren zijn in ons hotel niet toegestaan.
 • Onze hotelkamers zijn alleen te bereiken per trap. Er is geen lift aanwezig in het hotel.
 • Wij hanteren een niet-roken beleid in ons gehele hotel en restaurant. Roken is dus ook niet toegestaan op de balkons van onze hotelkamers en in de buitenruimten van het hotel en restaurant.
 • Vanaf mei tot medio september kun je tijdens je verblijf bij ons een strandcabine huren, à € 40,00 per dag. In de cabines zijn 2 ligstoelen, 2 strandstoelen, een windscherm en een parasol aanwezig. Optimaal genieten dus tijdens je dagje strand!
 • Ontdek de omgeving op de fiets! Deze kun je meenemen of huren bij ons, à € 12,50 per dag. Ook kun je kiezen voor kinderfietsen, tandems en kinderzitjes. Een fiets boek je eenvoudig tijdens je online reservering, of stuur een e-mail naar info@byjuuls.nl.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Wij hanteren voor al onze boekingen de uniforme voorwaarden Horeca Nederland, te downloaden op www.khn.nl. Let op dat hierna genoemde annuleringsvoorwaarden enige andere genoemde voorwaarden in de uniforme voorwaarden teniet doen.

Annuleringsvoorwaarden
De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op rechtstreekse boekingen geplaatst via een rechtstreeks kanaal, dat wil zeggen telefonisch, via e-mail of online op onze eigen website.

Externe boekingskanalen hanteren eigen voorwaarden. Voor annuleringen via dergelijke boekingskanalen dient u zich tot de desbetreffende organisatie te wenden en gelden altijd de voorwaarden waar u daar de boeking onder aan gegaan. Helaas kunnen wij niet in gaan op speciale verzoeken tot vermindering van annuleringskosten.

Bij annulering:

 1. Meer dan 1 maand voor de aankomstdatum is de gast niet gehouden enig bedrag te betalen.
 2. Meer dan 14 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 15% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Meer dan 7 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Meer dan 3 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde te betalen.
 5. Meer dan 24 uur voor de aankomstdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen.
 6. 24 uur of minder voor de aankomstdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.

Indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en van uw creditcard afgeschreven. Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u de volledige reissom (100%).