Boek een kamer

Het spa arrangement bestaat uit:

  • 2 overnachtingen;
  • 2 maal ontbijt;
  • driegangen diner op de 1e avond;
  • 1 dag gebruik van alle spa faciliteiten in SPA Domburg;
  • ‘D’ magazine

Prijzen
jan/feb/maart/nov/dec    € 210 per persoon
okt en april                        € 240 per persoon

Het arrangement is op basis van beschikbaarheid en de prijs op een comfort kamer voor 2 personen. Het arrangement kan van november t/m maart en oktober/april geboekt worden. Reserveren is mogelijk door te bellen naar 0118-715030 of door een e-mail te sturen naar info@byjuuls.nl.

SPA Domburg
SPA Domburg bevindt zich op een steenworp afstand van By Juuls (in Badhotel Domburg). In SPA Domburg ontdekt u de weldadige kracht van Zeeland. Zandpatronen aan je voeten en een ‘echte’ Noordzeestorm; op een unieke manier vindt u hier het Zeeuwse elementen terug. Domburg was in de negentiende eeuw al een mondaine badplaats. De helende werking van de zilte zeelucht trok tal van Russische vorsten, Duitse prinsessen en andere aristocraten aan. In de speciale zoutsauna ondervindt u diezelfde heilzame werking.

Naast een aanbod aan sauna’s biedt SPA Domburg verschillende ontspanningsruimtes en een waterplein. Wilt u een heuse Zeeuwse storm beleven, dan biedt onze stormdouche u een onvergetelijke ervaring. Wie goed luistert, ontdekt zelfs zee. Het geluid van de aanrollende golven, de branding en het geschreeuw van de meeuwen maken deze unieke beleving compleet. Voor meer informatie: www.spadomburg.nl.