Boek een kamer

Basic tweepersoonskamer

Op de tweede verdieping is deze moderne tweepersoonskamer van 20m2 gevestigd. De kamer heeft een gezellig zitje waar je heerlijk ontspannen de krant kunt lezen of televisie kunt kijken. De badkamer heeft een regendouche, wastafel, haardroger en een toilet. De kamer biedt ruimte voor 1 tot 2 personen. In de hotelkamer bieden we je het gemak van een thee/koffiemachine en flatscreen-tv. Op de dag van aankomst is de hotelkamer of suite vanaf 15.00 uur gereed, check-out is tot 11.00 uur. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een verblijf inclusief of exclusief een uitgebreid ontbijt.

Comfort tweepersoonskamer

Op de eerste en tweede verdieping zijn deze moderne tweepersoonskamers van 24m2 gevestigd. De kamers hebben een gezellig zitje waar je heerlijk ontspannen de krant kunt lezen of televisie kunt kijken. De badkamer heeft een regendouche, dubbele wastafel, haardroger en een toilet. De kamer biedt ruimte voor 1 tot 2 personen. In de hotelkamer bieden we je het gemak van een thee/koffiemachine, flatscreen-tv.  Op de dag van aankomst is de hotelkamer of suite vanaf 15.00 uur gereed, check-out is tot 11.00 uur. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een verblijf inclusief of exclusief een uitgebreid ontbijt.

deluxe tweepersoonskamer

Op de tweede verdieping is deze moderne tweepersoonskamer van 30m2 gevestigd. De kamer heeft een gezellig zitje waar je heerlijk ontspannen de krant kunt lezen of televisie kunt kijken. De badkamer heeft een regendouche, dubbele wastafel, haardroger en een toilet. De kamer biedt ruimte voor 1 tot 2 personen. In de hotelkamer bieden we je het gemak van een thee/koffiemachine, flatscreen-tv. Op de dag van aankomst is de hotelkamer of suite vanaf 15.00 uur gereed, check-out is tot 11.00 uur. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een verblijf inclusief of exclusief een uitgebreid ontbijt.

Familiesuite

Op de eerste en tweede verdieping zijn deze moderne familiesuites van 30m2 gevestigd. De suites hebben een gezellig zitje waar je heerlijk ontspannen de krant kunt lezen of televisie kunt kijken. De badkamer heeft een regendouche, dubbele wastafel, haardroger en een toilet. In de hotelkamer bieden we je het gemak van een thee/koffiemachine, flatscreen-tv. De kamer biedt ruimte voor 2 tot 4 personen, door een extra slaapkamer van 10m2. Op de dag van aankomst is de hotelkamer of suite vanaf 15.00 uur gereed, check-out is tot 11.00 uur. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een verblijf inclusief of exclusief een uitgebreid ontbijt.

suite

Op de derde verdieping is deze moderne suite van 30m2 gevestigd. De suite heeft een gezellig zitje waar je heerlijk ontspannen de krant kunt lezen of televisie kunt kijken en een balkon met lounge set en zitje. De badkamer heeft een regendouche, dubbele wastafel, ligbad, haardroger en een toilet. In de hotelkamer bieden we u het gemak van een waterkoker, flatscreen-tv. De suite biedt ruimte voor 1 tot 2 personen. In de hotelkamer bieden we je het gemak van een thee/koffiemachine, radio en flatscreen-tv. Op de dag van aankomst is de hotelkamer of suite vanaf 15.00 uur gereed, check-out is tot 11.00 uur. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een verblijf inclusief of exclusief een uitgebreid ontbijt.