Boek een kamer

Restaurant Juuls Domburg is de ideale locatie voor iedereen die de dag graag ontspannen start of halverwege de dag even tot rust wil komen. Ons restaurant in Domburg is opgedeeld in drie warme, royale ruimtes met een ode aan Koningin Juliana. En natuurlijk ben je hier welkom om de dag sfeervol af te sluiten. Uit onze keuken komen verleidelijke gerechten met smaken van over de hele wereld. Gecombineerd met de beste wijnen beleef je hier onvergetelijke momenten.

Lunch/diner in Domburg

Juuls prikkelt je zintuigen. Met de regelmatig wisselende kaart weten we zowel vlees- als visliefhebbers te bekoren, evenals de gasten die graag vegan eten. Of je nu kiest voor een lunch of diner, je wordt verleid met wereldse geuren, smaken en kleuren. De bijzondere ingrediënten, verrassende combinaties en eigenwijze presentatie maken we van een lunch of diner bij ons restaurant in Domburg een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk ben je ook welkom voor een gezellige borrel.

Natuurlijk hebben we onze wijn- en drankenkaart met evenveel zorg samengesteld. Veel dranken hebben een biologische oorsprong. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten perfect aan bij de gerechten op onze kaart.

De sfeer bij Juuls is zoals je in een badplaats als Domburg kunt verwachten: sfeervol en relaxt. We ontvangen met evenveel plezier een verliefd koppel voor een intiem diner als een groter gezelschap voor een heerlijke zondagmiddaglunch. Voor onze jongste gasten hebben wij een kindermenu, maar we kunnen ook aangepaste porties serveren.

Bij Juuls begrijpen we wat je nodig hebt. Heerlijke gerechten en de beste wijnen. Ga maar lekker zitten. Wij verzorgen het graag voor je.
Ontdek onze lunchkaart of dinerkaart.

Reserveren in ons restaurant in Domburg

Een tafeltje reserveren? Dat kan heel eenvoudig door op het beige Resengo icoon (rechtsonder de pagina) te klikken en je gegevens in te vullen. Natuurlijk kun je ook bellen, we zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0118-715039.

Ontbijt

Voor ontbijtliefhebbers van de relaxte soort is Juuls het restaurant in Domburg om de dag goed te beginnen. Over de kof­fie kunnen we kort zijn: die is goed. Hoe start jij je dag? Voor onze hotelgasten bereiden we iedere dag een heerlijk ontbijt. Het is mogelijk om een verblijf inclusief of exclusief ontbijt te reserveren. Voor gasten van buitenaf is het niet mogelijk om te komen ontbijten.